Loading...

Even geduld AUB...

Kinesitherapie.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Ik ben afgestudeerd als kinesitherapeut met als specialisatie musculoskeletale aandoeningen. Patiënten begeleiden op een professionele manier en naar een hoger niveau tillen met voldoende aandacht en inzicht in hun eigen functioneren.

Beweging is voor mij de drijfveer van onze lichamelijke, emotionele en sociale evolutie.

Dit is enorm gecompliceerd en fascinerend, maar ook dé reden om steeds beweging op te zoeken. Mensen revalideren na een orthopedische ingreep, sportletsel of andere musculoskeletale problemen doe ik zeer graag. Zowel recreanten als competitieve sporters zijn steeds welkom. Daarnaast ben ik ook zeer geïnteresseerd in manuele therapie en osteopathie en dit probeer ik graag te integreren in mijn therapie.

Topindicaties

  1. Letsels van het bewegingsapparaat (heup-, knie-, enkel/voet-, schouder-, elleboog- en pols/hand-klachten komen aan bod.)
  2. Revalidatie Parkinson, post-CVA…
  3. Ortho- trauma
  4. Sportletsels
  5. Taping, screening & letselpreventie

Hoe ga ik te werk?

Therapieën die ik toepas zijn educatie, mobilisatie, myofasciale therapie (dry needling), cardio, krachttraining, stabiliteits-training, proprioceptieve training, Return to play, … steeds met nadruk op externe focus.

Verder hecht ik belang aan revalidatie m.b.t. het hele lichaam en probeer ik deze toe te passen in diverse (sport)disciplines.

Top